HFL Laboraties

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een pedicure.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Aangezien alle producten vanuit hun eigen productie komen, kunnen we garanderen dat alle producten zijn getest, innovatief zijn en resultaatgericht zijn.

Historie.

Het idee was een effectieve anti mycose (schimmel) spray te ontwikkelen. Aangezien er al zoveel producten hiervoor op de markt waren kwam er veel onderzoek bij kijken om een compleet innovatief product te creƫren.
Vele producten in de markt zijn op basis van tea tree olie of andere vergelijkbare ingrediƫnten. HFL Laboratories heeft hier een groot verschil in gemaakt door een compleet nieuwe werkende stof te gebruiken voor de mycose spray.

Het idee kwam vanuit de voedingsmiddelen industrie waar ze bepaalde grondstoffen gebruiken om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld worden met voedsel of drinken. Aangezien de HFL Solution Spray gebaseerd is op een compleet nieuw en innovatief recept bestaat er een Europees patent op dit product.